Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Giozis Service | Συνεργείο Αυτοκινήτων Αμύνταιο - Φλώρινα

Διατηρώντας αναλλοίωτα το πάθος, το μεράκι, την αξιοπιστία και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, το συνεργείο μας “Giozis Service” όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου, ακολουθεί τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας του αυτοκινήτου, εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του προσωπικού και αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε καλά χέρια. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας, έτοιμο να αποκαταστήσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας. Η γνώση, η πείρα και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε κάθε είδους εργασία στην επισκευή και στην συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών που παρέχουμε, καθημερινά αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων:
 
 Τακτική συντήρηση (service αυτοκινήτων)
 Διάγνωση και επισκευή βλαβών
 Προετοιμασία ΚΤΕΟ
 Κάρτα καυσαερίων
 Ηλεκτρολογικές εργασίες
 Έλεγχος πετρελαιοκινητήρων
Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών κ.α.
Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του. Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, τον ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση του, αρχίζουμε τις εργασίες.

Το συνεργείο μας καλύπτει όλο το φάσμα της επισκευής και συντήρησης που απαιτεί ένα σύγχρονο αυτοκίνητο (βενζίνης και Diesel), ακολουθώντας τα πρότυπα και τις οδηγίες που προτείνει ο κατασκευαστής.
 
 
 
 
 
 
Η ποιότητα των υπηρεσιών μας ξεκινά από την αξιόπιστη και έντιμη συμβουλευτική. Συνεχίζει με την άριστη και γρήγορη διεκπεραίωση των τεχνικών εργασιών, το ευχάριστο περιβάλλον, αλλά και τη συνεχή μας στήριξη σε κάθε σας ανάγκη που αφορά το αυτοκίνητό σας.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού και να περάσετε από
το συνεργείο μας στο Αμύνταιο.