Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
 
 
 
 
GIOZIS SERVICE
Συνεργείο Αυτοκινήτων Αμύνταιο - Φλώρινα

Το αυτοκίνητο είναι μια σημαντική επένδυση είτε πρόκειται για ιδιωτική είτε για επαγγελματική χρήση. Ο πελάτης δικαιούται και πρέπει να έχει πλήρη, αναλυτική ενημέρωση και συνεχή υποστήριξη σε όλη την διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. 

Γι’ αυτό και το συνεργείο μας “Giozis Service” το οποίο εδρεύει στο Ξινό Νερό Αμύνταιου και αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο BMW, Mercedes-benz, Volkswagen, Audi, Toyota, Nissan, Hyundai και Kia, είναι πάντα δίπλα σας από το 1983 και συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

 
Έχοντας σαν εφόδιο την τεχνογνωσία, την πείρα και την αγάπη μας για τα αυτοκίνητα έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που μπορεί να παρέχει πλήρη κάλυψη για το service, την επισκευή και συντήρηση κάθε μάρκας και κάθε τύπου αυτοκινήτου.
 
 
 
 
 
 

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ


Επενδύουμε διαρκώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας συμβατό με κάθε τύπο οχήματος, για να είστε σίγουροι ότι στο συνεργείο μας η επισκευή της βλάβης του αυτοκινήτου σας ή το προγραμματισμένο service του θα γίνει με τους κανόνες που ορίζει ο κατασκευαστής του.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους επισκευής του οχήματός σας, καλύπτοντας στο έπακρο τις σύγχρονες απαιτήσεις. 
 
 
 
 
 
 

Οι υπηρεσίες μας είναι άριστης ποιότητας και εξασφαλίζουν για εσάς και το όχημά σας μεγάλη διάρκεια ζωής, λύνοντας το πρόβλημα ουσιαστικά και όχι προσωρινά. Η πολύχρονη πείρα μας και η τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Στόχος του συνεργείου μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας, χωρίς προβληματισμούς για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας. Επισκεφτείτε το συνεργείο μας το οποίο εδρεύει στο Ξινό Νερό Αμύνταιου και οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εξετάσουν εξονυχιστικά το όχημα σας και θα αποκαταστήσουν τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες.


Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού και να περάσετε από
το συνεργείο μας στο Αμύνταιο.